GROENE VEELZIJDIGE OMGEVING

Parq Verde ligt aan de Hoekse Kade in Bergschenhoek en is echt een wijkje met een eigen identiteit. De sfeer is dorps en gemoedelijk en je hebt alle voorzieningen bij de hand. Bovendien is de locatie heerlijk veelzijdig, want je hebt hier het beste van twee werelden. Aan de ene kant volop rust en ruimte in de vorm van de mooie natuur van de Lage Bergse Bossen, de Hoge Bergse Bossen en rivier de Rotte, aan de andere kant steden als Rotterdam, Delft en Den Haag op korte afstand.

Alles in de buurt

Boodschappen doen, naar school, terrasje pakken of een hapje eten? Het kan allemaal in de buurt. Bergschenhoek heeft een sfeervol centrum met een gevarieerd winkelaanbod. Ook de supermarkt is vlakbij. Even een lekker hapje eten doe je bijvoorbeeld bij Brasserie Josephine. En ook niet onbelangrijk; in de groene, waterrijke wijk kunnen kinderen naar hartenlust heerlijk buiten ravotten!

Tijd voor ontspanning

Ook op je vrije dag kun je in de buurt blijven. De tennisvereniging, voetbalclub en golfbaan De Hooge Rotterdamsche zijn dichtbij. Een terrasje pakken kan prima in Berkel en Rodenrijs, bijvoorbeeld bij het gezellige Muller & Co. De natuur opzoeken of buitensporten doe je rondom de Rottemeren, in recreatiegebied de Groenzoom of in de natuurgebieden het Lage en Hoge Bergse bos. Bij Outdoor Valley kun je skiƫn, klimmen of mountainbiken en ultiem relaxen doe je bij wellnessresort Elysium.

Veelzijdige omgeving

Parq Verde ligt heerlijk centraal en heeft een perfecte aansluiting op de A13 en A20 en Rotterdam The Hague Airport. Met de auto, maar ook met het openbaar vervoer (metrostation Westpolder Berkel Rodenrijs) ben je zo in Rotterdam, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Delft of Gouda. Alles wat je maar kunt verzinnen op het gebied van cultuur, uitgaan (Muller & Co, zie foto), ontspanning of scholing is allemaal binnen een half uurtje of nog sneller bereikbaar.

Realisatie

Ontwikkeling

Verkoop & informatie

Lagerweij en Fonk Makelaars
Bergweg Zuid 70
2661 CV Bergschenhoek
Tel. 010 521 9660
info@lagerweij-fonk.nl
www.lagerweij-fonk.nl