45 nieuwbouwwoningen in Parq Verde
Vrijheid, privacy en rust 

Parq Verde in Bergschenhoek  bestaat uit 31 koopwoningen in verschillende types. Zo is er voor iedereen een woning die past bij jouw situatie. De woningen staan op ruime kavels en hebben een diepe achtertuin, in sommige gevallen zelfs direct aan het water. De moderne architectuur is stoer en robuust met veel onderlinge variatie. Alle woningen zijn energiezuinig en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping. Alle woningen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair, tegelwerk en zonnepanelen. Parq Verde is nu in verkoop >

Verkoopdocumentatie

Fuerte

Op zoek naar een woning met een klassieke stijl, robuuste architectuur met variatie in de gevelkleur en kapvorm in een prachtige, groenrijke buurt? Dan past de twee-onder-een-kapwoning type Fuerte helemaal bij jou. Ondanks dat deze woningen in de basis al erg ruim zijn (v.a. 151 m² woonoppervlakte), zijn er ook nog genoeg mogelijkheden voor verdere uitbreiding. Dit woningtype is qua ligging, ruimte en de verdere mogelijkheden ideaal voor (jonge) gezinnen.
V.a. € 589.000,- v.o.n.

Espacio

Zoek jij een ruime woning in een groene en veelzijdige omgeving? Ontdek type Espacio. Dit woningtype kenmerkt zich door enorm veel woonoppervlakte en is gelegen op een ruime kavel (283 tot 659 m²). De woningen van type Escpacio verschillen onderling door variatie in gevelkleur. Iedere woning heeft een unieke uitstraling. Van dit type zijn vier twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning beschikbaar. Welke woning past helemaal bij jou?
V.a. € 610.000,- v.o.n.

Notabele

De uitstraling van deze prachtige vrijstaande woning type Notabele zegt al voldoende: deze woning heeft alles waar een luxe vrijstaande woning aan moet voldoen. De woning heeft een heerlijke ruime tuingerichte woonkamer welke voorzien is van dubbele openslaande deuren. Gelukkig ligt de woning niet alleen op een luxe locatie met een prachtige royale tuin, ook de woon- en slaapkamers zijn erg ruim en er zijn tal van mogelijkheden voor extra kamers op de zolder. De woonoppervlakte is maar liefst 178 m².
V.a. € 715.000,- v.o.n.

Grande

De woningen van het type Grande staan her en der verspreid over het plangebied. Naast het robuuste uiterlijk van het type Grande – keuze uit dwars- of langskap – is de ligging ook fantastisch. De buurt heeft van nature al een dorps karakter en de stijl van deze ruime, vrijstaande woningen sluit hier dan ook perfect op aan. Wil je meer ruimte, dan is het zelfs mogelijk de woning naar wens uit te breiden. Deze woningtypes hebben circa maar liefst 160 m² woonoppervlakte.
V.a. € 677.000,- v.o.n.

Excelente

Zie je jezelf al zitten met een kopje koffie aan het water in je eigen achtertuin? Dan is een van de twee vrijstaande woningen van type Excelente de woning waar jij naar op zoek bent. Niet alleen vanwege de prachtige ligging, maar ook de aantrekkelijke, moderne stijl van de woning, de ruime kamers en de materialen die gebruikt zijn, maken het plaatje compleet. Deze kenmerken bij elkaar genomen maken woontype Excelente erg uniek.
V.a. € 849.000,- v.o.n.

Parq Verde is nu in verkoop

Realisatie

Ontwikkeling

Verkoop & informatie

Lagerweij en Fonk Makelaars
Bergweg Zuid 70
2661 CV Bergschenhoek
Tel. 010 521 9660
info@lagerweij-fonk.nl
www.lagerweij-fonk.nl